Skip to content
Politică

Marian Vanghelie, jefuit de bona filipineză. Prejudiciul, URIAȘ

Obiectiv.info

Cuplul format din Oana Mizil și Marian Vanghelie au fost jefuiți, sâmbătă seara, chiar de propria lor angajată, de origine filipineză, care lucra în casa acestora din Snagov de aproape 8 luni.

Astfel, se pare că cei doi soți au început să-și pună întrebări în momentul în care au observat că bona nu mai vine la muncă, iar la scurt timp, au observat că le lipseau mai multe bijuterii valoroase, printre care două inele cu diamante, un ceas scump, dar și bani.

„Această femeie era angajata lor de vreo 8 luni. Dar să o luam cu inceputul. Ei au, de foarte mulți ani, două angajate filipineze de care nu se despart aproape niciodată. Sunt considerate parte din familie. Ei bine, una dintre ele s-a măritat, așa că au fost nevoiți să o înlocuiască. Și, prin recomandări, au ajuns la această femeie de 46 de ani, tot filipineză. Nu și-au bătut capul să o verifice, la momentul respectiv, au mers pe încredere. De atunci, ea lucrează în casa din Snagov alături de cealaltă filipineză veche și de încredere. Rolul celor doua asiatice este atât de menajere, cât și de bone”, a spus un apropiat al familiei, potrivit B1.ro

„S-a dus să se uite acolo unde își ține bijuteriile și ceasurile și a constatat că îi lipsesc un Hublot (n.r. ceas a cărui valoare este în jur de 20.000 de euro), două inele cu diamante (unul cu diamante albe, altul cu safire și diamante negre) și câteva mii de euro”, a mai spus sursa. În total, le lipsesc obiecte în valoare de 50.000 de euro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *