Skip to content
Politică

Marian Vanghelie lovește din nou: Sunt talentat de la natură. Funcția mea este…

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, a vorbit despre planurile sale și a precizat că lucrează la un nou proiect, care o să-i ofere șansa să se susțină financiară.

„O să vă detaliez cu ce mă ocup, într-o perioadă scurtă. Sunt talentat de la natură, eu n-am nevoie de o funcţie. Funcţia mea este Marian Vanghelie. Pe orice domeniu dacă vreţi să mă puneţi, şi pe business şi pe economic, fac faţă fără nicio problemă.

Asta e de la natură. Unii se chinuie câte zece ani în facultate, pe alţii Dumnezeu i-a înzestrat, le-a pus mâna în cap şi le-a dat putere să înţeleagă”, a declarat Marian Vanghelie, potrivit gandul.info.

Fostul primar a vorbit și despre fuziunea dintre Partidul Mişcarea Populară (PMP) şi Uniunea Naţională pentru Progresul României(UNPR).

„Îl văd pe Traian Băsescu printre cei care ştiu politică. Ştie politică de organizare, înţelege şi politica naţională, înţelege şi politica internaţională. E plus valoare la ce a făcut. Traian Băsescu ştie ce are de făcut, merge pe paşi. Roata nu se inventează, nici apa caldă”, a adăugat Marian Vanghelie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *