Skip to content
Politică

Marine Le Pen, despre candidatura lui Marian Munteanu: E bine să fie şi astfel de oameni în politică

Președintele partidului Frontului Național, Marine Le Pen, a declarat că i se pare o idee foarte bună numirea lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei, acesta fiind un candidat cu un discurs naționalist orientat spre popor.

„Încerc să urmăresc politica din România. Eu cred că în ultimul timp are loc ascensiunea unui adevărat curent naţionalist pe întreg teritoriul UE. Este bine să fie şi astfel de oameni în politică, cu un discurs naţionalist şi orientat spre popor. Naţionalismul de care vorbesc se poate traduce printr-o opoziţie la deriva totalitară a UE. UE vrea să dicteze totul prin Comisia Europeană, prin directivele economice. Unde e suveranitatea statelor? Instituţiile europene supun statele naţionale unui şantaj permanent, cum s-a întâmplat cu Grecia, cu Portugalia, ameninţând că închid robinetul cu bani dacă iau decizii în contradicţie cu dogmele UE. Aşa ceva este de neacceptat, de nesuportat. Sunt dezamăgită de ce se întâmplă. Trebuie ştiut: toată suveranitatea rezidă în puterea poporului de a lua decizii. Doar el, poporul. Nimeni altcineva nu trebuie să decidă pentru oameni”, a spus Marine Le Pen, potrivit b1.ro.

Amintim că liderii partidelor naţionaliste europene din mai multe ţări, în frunte cu Marine Le Pen, s-au întâlnit, sâmbătă, la Sinaia, pentru a discuta despre proiectul european realizat în contextul crizei migranţilor, atentatelor teroriste şi asecensiunii forţelor politice radicale de dreapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *