Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală de Poliția Română

Sursa foto: Politia romana

Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală de Poliția Română, după ce a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București și nu s-a predat în timp util. Potrivit site-ului Poliției Române, Mario Iorgulescu este născut în 1995 și ultima adresă cunoscută a fost în județul Ilfov.

El este căutat după ce a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea pentru omor. Pe 18 octombrie, Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv la 13 ani și 8 luni. Magistraţii au contopit pedepsele din dosarul accidentului pe care acesta l-a provocat cu o sentinţă mai veche, pentru complicitate la lipsire de libertate.

Potrivit Curții, Mario Iorgulescu a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru omor, pedeapsă la care se adaugă un spor de un an și 8 luni – o treime din pedeapsa de 2 ani pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și cea de 3 ani pentru infracțiunea de complicitate la lipsire de libertate aplicată de Judecătoria Sectorului 3 în 2018 și rămasă definitivă în 2021.

În septembrie 2019, Mario Iorgulescu a produs un grav accident auto, după ce a consumat cocaină şi alcool. Imediat după producerea accidentului, Iorgulescu a părăsit teritoriul ţării, iar după ultimele informaţii el se află în Italia. Avocații lui susțin că suferă de afecțiuni psihice grave.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL