Skip to content
Politică

Mario Ovidiu Oprea, votat noul Secretar General al Senatului

facebook

Plenul Senatului a votat, joi, în prima zi a sesiunii parlamentare, noul secretar general al forului legislativ, Mario Ovidiu Oprea, cu 100 de voturi favorabile. În funcţiile de secretar general adjunct au fost votate Corina Bote şi Mihaela Cătălina Bădoiu.

Plenul Senatului a votat eliberarea din funcţie a lui Tiberiu Horaţiu Gorun, fostul secretar general al Senatului, în perioada în care preşedinte era Florin Cîţu. Acesta a primit 85 de voturi pentru, un vot împotrivă şi o abţinere pe proiectul hotărârii privind eliberarea sa din funcţie astfel că s-a vacantat poziţia de secretar general.

De asemenea, s-a votat eliberarea din funcţie a doi secretari generali adjuncţi – Mario Ovidiu Oprea şi Ciprian Bucur, scrie news.ro.

Senatul a votat, ulterior, numirea secretarului general al Senatului, Mario Ovidiu Oprea fiind votat cu 100 voturi pentru şi 4 abţineri.

Cei doi secretari generali adjuncţi votaţi de plen sunt Corina Bote şi Mihaela Cătălina Bădoiu.

Marios Ovidiu Oprea a fost senator în patru mandate, începând cu legislatura 2004-2008, ales în judeţul Dolj pe listele partidului PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *