Skip to content
Politică

Marius Budăi, despre remanieri: ”Eu mă tem doar să nu fiu sănătos. În rest, nu mă tem de nimic”

Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Muncii, Marius Budăi a declarat, luni, despre o posibilă remaniere guvernamentală, că el nu se teme de nimic şi a precizat că decizia se ia în coaliţie.

Întrebat dacă se pune problema unei remanieri, ministrul Muncii a spus că cel mai bine ia decizia coaliţia. ”Eu mă tem doar să nu fiu sănătos. În rest, nu mă tem de nimic”, a spus Marius Budăi.

La intrarea în şedinţa coaliţiei în care ar trebui să aibă loc evaluarea miniştrilor, Budăi a spus, din nou, că nu are nicio informaţie privind o remaniere. ”Nu am niciun fel de informaţie, suntem pur şi simplu convocaţi, am venit, discutăm despre măsuri”, a spus el. Miniştrii PSD merg la evaluarea din coaliţie, programată luni, deşi liderii partidului spun că nu fac nici evaluări, nici remanieri, afirmă surse social-democrate.

Miniștrii Guvernului condus de Nicolae Ciucă sunt chemați, luni, la raport, la mai puțin de 4 luni de când au fost învestiți în funcții. Miniștrii sunt așteptați astăzi la ședința coaliției pentru a-și prezenta rezultatele activității de până acum, dar și propunerile pentru pachetul de măsuri pe care executivul intenționează sa-l adopte. Surse politice susțin că, atât la PNL, cât și la PSD, sunt nemulțumiri legate de activitatea unor miniștri. Pe lista nemulțumirilor s-ar afla, potrivit surselor citate, ministrul Energiei, Virgil Popescu, Ministrul Muncii, Marius Budăi, dar și ministrul Apărării, Vasile Dîncu. Florin Cîțu și-ar dori și remanierea ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, însă mai mulți liberali se tem că schimbarea acestuia ar produce un amplu scandal în coaliție, dat fiind faptul că Rafila are susținerea necondiționată a liderului PSD, Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *