Skip to content
Politică

Marius Budăi (PSD): Este exclusă o alianță între PSD și președintele Klaus Iohannis

bzi.ro

Deputatul PSD Marius Budăi a reiterat, luni faptul că social-democrații vor vota orice moțiune de cenzură care ajunge în plenul Parlamentului, un mesaj transmis și de Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele formațiunii.

Mă știți și sunt un om simplu. În simplitatea mea, vă propun un exercițiu de logică. Care a fost declarația lui Cioloș și a lui Barna după ce au depus moțiunea? Că ei își doresc un guvern doar fără Cîțu, dar în aceeași majoritate – atunci de ce au nevoie de PSD? Ce caută PSD în jocul acesta al lor? Nu PSD spune că trebuie să plece Cîțu, dar trebuie să plece cu întregul guvern Cîțu, nu doar el!”, a declarat Marius Budăi la B1 TV, în replică la afirmațiile făcute de deputatul USR PLUS Cristina Prună, care spusese că PSD trebuie să se prezinte la ședința de marți a Birourilor permanente reunite dacă vrea cu adevărat să demită actualul cabinet de la Palatul Victoria.

Întrebat dacă această criză a fost generată de numirile la parchete, de banii din programul „Anghel Saligny” sau mai degrabă de o alianță secretă între conducerea PSD și președintele Klaus Iohannis, deputatul social-democrat a declarat: „Exclusă o alianță între noi și președintele Iohannis. Președintele Iohannis ne-a atacat de atâtea ori, n-avem cum să facem o alianță cu el. V-am spus, banii pe acea agenție din sănătate, banii din PNDL și numirea la parchete”.

Noi nu suntem împotriva programului (Anghel Saligny, n.r.), m-ați întrebat să vă spun care e cearta lor”, a subliniat Marius Budăi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *