Marius Budăi: vom stabili despăgubirile care vor fi acordate familiilor afectate de inundaţii

Marius Budăi (Inquam Photos/Octav Ganea)
Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Guvernul va stabili la următoarea şedinţă sumele de bani care vor fi acordate, drept despăgubiri, familiilor afectate de inundaţiile din ultimele zile, a transmis duminică ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Marius Budăi.

„Adoptăm, în următoarea şedinţă de Guvern, o Hotărâre în vederea stabilirii sumelor de bani care vor fi acordate drept despăgubiri familiilor ale căror locuinţe au fost afectate de calamităţi. Hotărârea se va aplica în primul rând locuitorilor din comuna Greceşti, judeţul Dolj, afectaţi de inundaţii în aceste zile”, a scris ministrul Marius Budăi, duminică, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, persoanele din Greceşti (Dolj) afectate de inundaţii vor beneficia şi de ajutoare de urgenţă constând în produse alimentare, precum conserve şi sticle cu apă minerală, în valoare de 6.500 de lei.

Premierul Marcel Ciolacu a convocat duminică dimineaţă Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă pentru aprobarea unor măsuri urgente de sprijinire a persoanelor din Greceşti, informează Guvernul.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL