Skip to content
Brașov Știri locale

Marius Dunca, senator PSD, acuză sabotarea HoReCa în Brașov

magnanews.ro
" "

Senatorul PSD, Marius Dunca, susține că HoReCa Brașov este sabotată, în condițiile în care restaurantele din București și din Cluj au fost deja deschise, însă cele din Brașov sunt încă închise la interior.

De ce nu se deschid la interior restaurantele din Brașov?

" "
" "

Deși de mai bine de o lună, rata de incidență COVID din municipiu este într-o continuă scădere, ajungând la 2.08 la mia de locuitori, restaurantele din Brașov rămân închise la interior.

La Cluj restaurantele s-au deschis în interior încă de săptămâna trecută. La București restaurantele s-au deschis de astăzi, în condițiile în care atât Clujul, cât și Capitala, au rate de infectare mai ridicate decât Brașovul.

Ce face Comitetul pentru Situații de Urgență din Brașov? Deschiderea restaurantelor la interior în minivacanța de Paște ar fi însemnat o adevărată gură de oxigen pentru HoReCa. De ce Brașovul, principalul oraș turistic al României, trebuie să plătească atât de scump pentru incompetența autorităților? De ce HoReCa este sabotată în loc să fie ajutată?”, scrie Marius Dunca pe o rețea socială.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *