Skip to content
Politică

Marius Oprea, acuzații EXPLOZIVE: SRI a căpușat Casa Regală și DISTRUGE monarhia! EXCLUSIV

jurnalul.ro
" "

Într-un moment în care recentele scandaluri din sânul Casei Regale par a se fi domolit, istoricul şi scriitorul Marius Oprea – vechi monarhist şi apropiat al Familiei Regale – amorsează, în excusivitate pentru PSnews.ro, o veritabilă bombă cu ceas, care aruncă o cu totul altă lumină asupra celor mai recente acţiuni ale cuplului Margareta-Duda, punând sub semnul întrebări însăşi supravieţuirea monarhiei româneşti.

Nici mai mult, nici mai puţin, Marius Oprea dezvăluie că, de-a lungul ultimilor cinci ani, anturajul Regelui Mihai I a fost „căpuşat”, în mod premeditat, de numeroşi ”oameni ai SRI”, al căror unic scop este acela de a „descuraja” cuplul Margareta-Duda, în eventualitatea în care cei doi ar încerca o restaurare a monarhiei. Concluzia istoricului este de-a dreptul incendiară: SRI vrea să îngroape definitiv posibilitatea restaurării monarhiei româneşti! Urmaşii Securităţii vor ca regalitatea să moară odată cu Regele Mihai!”.

" "
" "

Facem precizarea că PSnews.ro a încercat, în repetate rânduri, să contacteze biroul de presă al SRI, pentru a obține o poziție oficială referitoare la acuzațiile lansate de Marius Oprea, însă încercările noastre nu au fost încununate de succes.

Căpuşarea securistică a Casei Regale

Întrebat cum îşi explică uriaşul scandal stârnit de refuzul cuplului Margareta-Duda de a-i permite Principelui Nicolae să îl vadă pentru ultima oară pe Rege, bunicul său aflat pe patul de moarte, Oprea nu s-a sfiit să facă o dezvăluire cel puţin explozivă. „În 2015, când Principele Nicolae a fost înlăturat din linia succesorală legitimă a Casei Regale, am început să mă gândesc serios la faptul că se doreşte îngroparea definitivă a monarhiei româneşti. Semnale aveam, dar, de ceva timp, acestea s-au transformat în certitudini, mai ales că, în ultimii patru-cinci ani, anturajul Regelui Mihai a fost căpuşat de oameni ai SRI, al căror unic scop este acela de a-i descuraja pe reprezentanţii Familiei Regale restrânse, Margareta şi Duda, într-o eventuală încercare de restaurare a monarhiei. Această realitate explică şi cel mai recent scandal, în condiţiile în care Principele Nicolae reprezintă ultima şansă a regalităţii”, ne-a explicat Oprea.

Dedesubturile operaţiunii

Istoricul nu s-a ferit să susțină că, în realitate, Casa Regală a României face obiectul unei adevărate operaţiuni brevetate în laboratoarele serviciilor secrete. „Potrivit sondajelor, nu mai puţin de 29% dintre români sunt de acord cu reinstaurarea monarhiei. Trendul este crescător – v-o spune unul care a analizat situaţia, din 1989 şi până în prezent. Aşadar, într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat, s-ar contura şansa organizării unui referendum privitor la reinstaurarea monarhiei. Serviciile secrete – în special SRI, dar mă refer şi la alte sinecuri originate în fosta Securitate – au în vedere, în mod inevitabil, acest curent pro-monarhic. Este principalul motiv pentru care, de-a lungul ultimilor patru-cinci ani, anturajul Regelui Mihai I a fost căpuşat de numeroase personaje care au strânse legături cu serviciile secrete, în primul rând cu SRI. Operaţiunea de căpuşare şi infestare securistică are scopul de a descuraja actuala Familie Regală într-o eventuală acțiune ce ar viza dezideratul reinstaurării monarhiei, a spus Oprea.

Cum apără SRI Constituţia

De asemenea, el a insistat că, în principal, această operaţiune subterană cade sub jurisdicţia SRI. „În cadrul SRI există o divizie de apărare a Constituţiei (Direcţia Apărarea Constituţiei – n. red.). În atribuţiile departamentului intră, prin chiar fişa postului, protejarea actualei Constituţii. Or, indiferent de maniera prin care s-ar pune problema revenirii la monarhie, Constituţia trebuie aruncată la coşul de gunoi. Întoarcerea la regalitate presupune revenirea la Constituţia din 1923, pe care comuniştii au schimbat-o, în mod ilegal, pentru a-l alunga pe Rege şi pentru a impune republica lui Stalin şi Dej. O astfel de restaurare istorică şi morală deranjează serviciile secrete, fiindcă acestea apără Constituţia în vigoare, a explicat istoricul, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

" "

4 comentarii la “Marius Oprea, acuzații EXPLOZIVE: SRI a căpușat Casa Regală și DISTRUGE monarhia! EXCLUSIV

  1. Monarhia este o instituție perimata!Pe vremea monarhiei am fost o tara cu regim feudal!Comuniștii, așa cum au fost ei, au scos tara din opinci, monarhiștii au s-o aducă înapoi acolo…

    1. In Europa de vest sunt 10 monarhi constitutionsle. De ce tinerii mostri pleaca din tara cu sutele de mi intr-un regim perimat ??

  2. Mda, ce spun eu si ce înțeleg alții…Nu obișnuiesc sa polemizez (n-am timp sa vânez replici la comentarii) dar hai sa fac o excepție : cați tineri pleacă in monarhiile vestice si cați pleacă in Germania, Italia, Franța, SUA etc.,care nu sunt monarhii? Si mai ceva: se vede diferenta dintre gramatica mea, școlit in anii socialismului si gramatica dvs. școlit, probabil, pe vremea monarhiei când aveam cel mai ridicat procent de analfabetism din Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *