Skip to content
Internațional

Mark Meadows, șeful cabinetului de la Casa Albă: Veți vedea o legătură românească cu banii care vin spre Biden

cnn.com

În emisiunea de luni a Fox Business Network, „The Evening Edit”, șeful cabinetului de la Casa Albă, Mark Meadows a declarat că „unii dintre banii care par să vină spre familia Biden provin în mare parte din România, Ucraina și China”, dar și faptul că el ”crede că în zilele următoare veți vedea o conexiune românească de asemenea”, relatează breitbart.com.

Meadows a spus (observațiile relevante au început în jurul orei 8:30) că „Joe Biden pune capac la orice, pentru că pune capac la ce vrea să spună prin <<împachetarea instanței>> sau dacă este pentru sau împotriva ei. Iar el nici nu vrea să răspundă la întrebările critice despre ceea ce știa despre activitățile corupte ale lui Hunter Biden, presupusele activități corupte.

Știi, găsesc fascinant că o parte din banii care par să vină spre familia Biden din România, Ucraina și China, cele trei țări în care Joe Biden a fost trimis special”.

Prezentatoarea Elizabeth MacDonald a întrebat: „Ai vrut să spui Rusia și nu România? Rusia, Ucraina și China sunt acuzațiile despre traficul de influență al lui Hunter Biden. Este România noua țară?”.

Meadows a răspuns că „Am menționat de fapt România, deci cred că în zilele care urmează, veți vedea de asemenea o conexiune româneasca”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *