Skip to content
Politică

Marș comemorativ pentru victimele din Colectiv. Restricții în trafic

libertatea.ro

În data de 30 octombrie 2016, între orele 12-23, se va organiza un marș comemorativ pentru victimele din Colectiv, în zona acces Fabrica Pionierul – Piața Bucur.

Poliția Română a pus la dispoziție programul evenimentelor, pentru ca bucureștenii să fie informați în legătură cu restricțiile din trafic:

– adunarea participanților între orele 13.00 – 14.00 în Piața Universității (zona statuilor – platoul de deasupra parcării subterane);

– marş comemorativ între orele 14.00 – 15.00, pe traseul: Piața Universității – bd. I.C. Brătianu până la intersecția cu str. Colței pe banda I – bd. I.C. Brătianu de la intersecția cu str. Colței până în Piața Unirii pe banda III – în continuare, participanții se vor deplasa pe banda I pe str. Halelor până la intersecţia cu Splaiul Independenţei – Aleea Dealul Mitropoliei – Pod Șerban-Vodă – Splai Unirii – bd. Mărăşeşti – str. Bucur – Piaţa Bucur – Clubul Colectiv;

Între orele 15.00 – 15.30, în funcţie de numărul de participanţilor, se va restricţiona progresiv traficul rutier pe străzile: str. Bucur, str. Între Gârle, str. Verzişori, străzi care converg spre Piaţa Bucur, cu avizul Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul P.M.B.

Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *