Skip to content
Politică

Marș, Grivei! Un candidat din Moscova a mușcat comisia electorală

lawsct.com

„Marș, Grivei!” Un astfel de îndemn merită un candidat din Moscova, care – oricât de neverosimil ar părea – a mușcat comisia electorală.

Este vorba despre un candidat la funcţia de consilier municipal al Moscovei. El i-a muşcat pe membrii unei comisii de circumscripţie, relatează TASS, citată de News.ro.

„La sectorul 2599 (din Moscova –n.r) a fost înlăturat cu forţa organelor de ordine candidatul de la partidul „Mărul”. Acesta i-a atacat pe mebrii comisiei electorale, i-a lovit şi i-a muşcat”, a declarat preşedintele comisiei electorale din Moscova, Valentin Gorbunov..

Potrivit acestuia, cearta a fost provocat de candidat, pentru că nu i s-a permis să asiste la votarea la domiciliu. Legea electorală rusă le interzice candidaţilor să asiste la votul la domiciliu.

Ruşii votează duminică în alegeri locale şi regionale – acesta este ultimul scrutin dinaintea alegerilor prezidenţiale din martie 2018. Candidaţii de opoziţie din Moscova speră să obţină un rezultat bun, dar acuză autorităţile că au încercat să descurajeze participarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *