PSnews

Ediția de București

Martie, luna ritmurilor cu personalitate la Opera Comică pentru Copii

psnews.ro

Opera Comică pentru Copii va pune în scenă pe 24 martie, în premieră, spectacolul “Underground Tango”, în Sala UnderGrant.

Afis_Underground Tango

Evenimentul anterior, “Historia de un Amor”, de pe 8, martie a fost un real succes, spectatorii fiind purtați pe ritmurile lui Astor Piazzola, Carlos Gardel sau Fernando Obradors, până în însorita Spanie, unde a apărut și s-a dezvoltat temperamentalul dans flamenco, potrivit unui comunicat trimis vineri PSnews.ro.

Historia de un Amor_2

„Historia de un Amor” a fost un concert susținut de Orchestra Operei Comice pentru Copii, dirijată de Gheorghe Iliuță, și de invitații speciali: soprana Raluca Oprea, pianista Ioana Maria Lupașcu și dansatorul de flamenco Lucas Molina.

Historia de un Amor_3

Finalul lunii martie aduce în prim-plan tango-ul argentinian, într-un spectacol pregătit să impresioneze cele mai critice priviri. Aranjamentul muzical pentru șapte instrumente și perechile de dansatori din Baletul Operei Comice pentru Copii vor face din “Underground Tango” o experiență memorabilă, atât pentru pasionații de tango, cât mai ales pentru cei care interacționează pentru prima dată cu acest mod de exprimare.

Historia de un Amor_4

Până la finalul stagiunii curente, Opera Comică pentru Copii pregătește alte 8 spectacole în premieră: “Pinocchio” (la Sala Mare), “Concert-lecție de Pian”, “Salonul de Musical”, “Concert-lecție de Vioară și Pian”, “Directorul de Teatru”, “Concert-lecție de Harpă” (la Salonul Mozart), “Ivan Turbincă” și “Harap Alb” (la Sala UnderGrant), se mai arată în comunicat.

Historia de un Amor_5

Biletele sunt disponibile în rețeaua bilete.ro.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi