Skip to content
Politică

Mărturia de la DNA a lui Gabriel Sandu care aruncă în aer PDL. Ce grei ai partidului au fost nominalizați de fostul ministru privind presupusa spagă din dosarul Microsoft

În urmă cu câteva zile, fostul ministru al PDL, Gabriel Sandu, le-a transmis procurorilor că o parte din spaga din dosarul Microsoft a ajuns în conturile partidului. Emil Boc ştia despre acest lucru, a spus fostul ministru în fața procurorilor DNA.

De asemenea, trebuie spus, că în urmă cu doar 1 zi, Elena Udrea a solicitat jurnaliștilor să încerce să facă rost de mărturia completă a lui Gabriel Sandu făcută în fața procurorilor.

Citește și: Udrea, aruncă o nouă bombă după eliberarea lui Nicu ”Niro și Gabriel Sandu: ”Dacă unele nume ar fi într-adevăr pomenite…”

Astăzi, apar noi informații despre acest subiect. Potrivit lui Gabriel Sandu, despre acest subiect al presupusei mite ajunsă în conturile PDL nu sunt străini mai mulți grei ai partidului, menționați și de Elena Udrea în urmă cu o zi.

Gabriel Sandu vorbeşte şi despre sume colosale contra cărora s-au luat licenţe din dosarul Microsoft, informează antena3.ro

”Imediat după numire am avut o discuţie foarte clară atât cu conducerea PDL pe plan naţional, cât şi cu şefii câtorva organizaţii judeţene PDL dintre care îi nominalizez pe următorii: George Scripcaru (PDL Braşov), Gheorghe Ştefan (PDL Neamţ), Florian Aurelian Popescu (PDL Dâmboviţa), Roberta Anastase (PDL Prahova), si cu domnul Cezar Preda, responsabil PDL Brăila.

Din discuţiile purtate s-a desprins ideea că trebuie să fiu foarte atent şi să le ascult sfaturile, ca pe anumite funcţii-cheie din minister să punem oameni de încredere şi să-i sprijinim, însă am realizat ulterior că aceste numiri vizau multiple funcţii din administraţia publică, dar şi parlamentari şi europarlamentari.

Pentru asta aşteptările liderilor politici ai PDL era să sprijin campaniile electorale.

Astfel, toate cheltuielile şi obligaţiile cu acest scop au fost dispuse ordonate chiar sub presiuni efectuate de conducerea PDL, respectiv EMIL BOC, ELENA UDREA, VASILE BLAGA, ADRIEAN VIDEANU, RADU BERCEANU, ROBERTA ANASTASE, ALIN ALBU, GH. ŞTEFAN etc. Iar asumarea de către mine a acestor obligaţii viza condiţionarea pentru menţinerea în funcţia de ministru al comunicaţiei şi societăţii informaţionale”, este declarația lui Gabriel Sandu din fața procurorilor.

Ştire în curs de actualizare.

4 comentarii la “Mărturia de la DNA a lui Gabriel Sandu care aruncă în aer PDL. Ce grei ai partidului au fost nominalizați de fostul ministru privind presupusa spagă din dosarul Microsoft

  1. Udrea nu avea nicio treaba cu campaniile d-lui Basescu, dupa cum stim Blaga, Videanu, Flutur, Berceanu erau bosii partidului in acele vremuri. SI ca factor decisiv nici atat, ce presiuni sa puna Udrea pe Sandu sau altcineva! Cred ca este o confuzie. Udrea nu a avut obiceiul si nici nu-l are din cate se vede pentur a dicta cuiva ceva. Nici de functii nu s-a cramponat niciodata, dar sa mai faca si pe zbirul! Cred ca acest Sandu toarna la gramada , nu mai tine cont de nimic daca o fi sa scape, spune orice. Va jur, eu n-o vad pe Udrea sa faca presiuni pe cineva, nu e genul! Ceilalti da, stim reputatia lor, il vedem pe Blaga disperat sa ajunga la putere.

  2. S-o luam usurel, fara sa ne pripim : momentul de foc a trecut, acum judecam la rece…din text reiese cat se poate de clar ca Elena Udrea afost cea care a dat imbold mass-media sa afle si restul declaratiei lui Sandu, care, iata, dupa cum ” informeaza ” Antena 3, vine si cu alte amanunte…nu inteleg prea bine textul, fiindca nu se leaga cu cele spuse de Elena Udrea…am convingerea ca numele sau a fost strecurat inentionat de haznalisti, fiindca, nu? presa e libera si poate debita orice cretinitate fara sa fie trasa la raspundere, iar procurorii care soptesc aceste delicii nu pot fi pedepsiti fiindca asa vrea coana Kovesi…adica eu incit presa sa urle in disperare despre mine ca sunt criminal? Doar o minte subreda poate concepe asa ceva…vorba autorului textului : ” stire in curs de actualizare „!!! Asteptam provincia!

  3. O eroare(posibila) ce apare in referatul procurorilor: Cezar Preda este(a fost) SEFUL PDL BUZAU(acum noul PNL). Marele basist din ultimii 10 ani, Cezar Preda, incearca pe toate caile sa se delimiteze de „basisti” dar noi, buzoienii, stim cat de activ a fost in campaniile electorale din anii 2008, 2009, pentru Eba, pt. Basescu, dar si pentru sustinerea masurilor basiste(taieri de salarii etc).
    Ar fi o mare satisfactie pentru f. multi buzoieni daca s-ar conctetiza cu dovezi atat CONTRIBUTIA lui Cezar Preda, dar si a tuturor celorlalti din LISTA CORUPTILOR PDL in campaniile electorale…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *