Skip to content
Politică

Mărturia tulburătoare a unui lider PMP, venit la sediul ICCJ alături de Udrea. Reproș indirect pentru Băsescu

Unul dintre cei mai cunoscuți lideri ai Partidului Mișcarea Populară, extrem de apropiat de Elena Udrea, a decis să vină la sediul ICCJ pentru a o susține moral pe fosta șefă a partidului.

Ruxandra Dragomir, una dintre cele mai apropiate persoane de fosta șefă a PMP, a precizat, în momentul în care a ajuns la sediul ICCJ, că a venit să își susțină prietenă și că, în urma unei discuții cu Traian Băsescu, acesta a asigurat-o că nu se va dezice niciodată de Elena Udrea.

Dragmor a precizat că a izbucnit în lacrimi, în momentul în care Elena Udrea a ieșit cu cătușe din sediul DNA.

Citește și: Băsescu oferă prima reacție după reținerea Elenei Udrea. Mesaj tranșant pentru cei care îl văd ”debarasat” de fosta șefă PMP

” Am decis sa am aceasta placere sa-i putina putere macar, ca si prietena, nu ca om politic. N-o pot ajuta nici din punct de vedere politic, nici juridic. Prietenia si solidaritatea sunt sentimente rare si in momente in care le gasesti ar trebui sa le pretuiesti, asa cum am si scris.

Din punctul meu de vedere fostul presedinte o sustine in continuare, mi-ar fi placut sa vad mesaje mai puternice din partea dansului.

Mi-a spus (n.r.: referindu-se la Traian Băsescu) doar ca are incredere in ea si nu se va dezice de Elena Udrea niciodata.

Citește și: Deputat PMP face o dezvăluire uluitoare despre actuala relație Băsescu- Udrea

(…) Acuzatiile sunt indirecte. E vorba de suspiciuni si denunturi caare au fost facute de oameni in care avea incredere. Eu nu cred ca sunt adevarate, toata lumea incearca sa se foloseasca, acum, de Elena Udrea si sa arunce vina pe ea. A zis ca nu e dezamagita, in general. Daca stau sa ma gandesc la declaratia lui Rudel Obreja, da, este o tinta”, a precizat Ruxandra Dragomir cu privire la situația dificilă în care se află Elena Udrea.

Întrebată despre ce crede că îi rezervă viitorul politic Elenei Udrea, Ruxandra Dragomir a precizat următoarele: ”In opinia mea a fost si e in continuare unul dintre cei mai importanti oameni politici. Instinctul meu spune ca va fi in continuare (n.r.: om politic important).”

”In momentul in care vin avalanse de cereri pentru arestare, 3 in mai putin de 2 ore (…) Decenta pe care a arat-o in Parlament in care le-a spus colegilor sa avizeze cererea pentru urmarirea penala. Nu e simplu sa te trezesti cu 3 cereri de arestare in 2 ore. Am plans. Initial m-am bucurat ca am vazut ca iese zambitoare si știu că e foarte puternica, ulterior cand am vazut-o cu catusele…

Devenise un personal politic foarte incomod, fiindca a spus multe lucruri in campanie, si toate lucrurile care s-au intamplat venite si din partea presei, sigur ca acest lucru a contat”, a mai precizat Ruxandra Dragomir, fosta președinte a organizației de femei a PMP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *