Skip to content
Politică

Mărturii cutremurătoare din vagonul morții, de la Bruxelles. O româncă, singura supraviețuitoare

Mărturii cutremurătoare au avut loc, din vagonul morții de la Bruxelles, în care doar o româncă alături de fiica ei, au fost singurele supravietuitoate.

Astfel, românca stabilită de 5 ani în Bruxelles, din comuna Mileanca, județul Botoșani,  își ducea fetița la școală, când  vagonul în care se afla a explodat.

Anca Cucuruzac, sora tinerei rănite, a aflat ulterior cu groază că cele două au fost singurele supravieţuitoare, tânăra fiind scoasă de sub mai multe cadavre decapitate de suflul exploziei, potrivit Romaniatv.net

Ea şi copilul au fost singurii supravieţuitori din acel vagon. Îşi aminteşte o bubuitură puternică şi o femeie plină de sânge aruncată peste ea de suflul exploziei. A mai apucat să se uite la fetiţă, a văzut-o că plânge şi apoi şi-a pierdut cunoştinţa„, a povestit sora tinerei rănite în Bruxelles.

Mai mult, femeia rănită s-a trezit abia pe un pat de reanimare la Spitalul Militar din Bruxelles. Primul lucru pe care l-a rostit a fost numele fetiţei, Miruna, care era cu ea şi pe care o văzuse ultima oară în mijlocul infernului. Au fost ore care au părut ani pentru membrii familiei din Bruxelles, dar şi pentru prietenii şi familia de acasă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *