Skip to content
Politică

Mărturii despre ultimele zile de libertate ale lui Oprescu care întregesc tabloul arestului

Alexandru Sassu, prietenul lui Sorin Oprescu și fost director al TVR, a revenit, vineri dupa amiaza in emisiunea ”100 de minute” moderata de jurnalista Alessandra Stoicescu, pentru a oferi mai multe opinii personale legate de cazul lui Sorin Oprescu. Sassu a sărit în apărarea primarului Capitalei, aducând niște precizări ce pot aduce mai multă lumină în acest caz:

„Mi-a spus ca stie si ca foarte multa lume discuta (…) ca va fi arestat. Sunt convins ca nu era vorba de o mita, ci de un imprumut. (…)Trebuie sa constat ca la ora actual DNA-ul este o fosta Securitate folosind orice persoana pe post de informatori, am acelasi sentiment ca pe vremea comunismului lui Ceausescu ca toata lumea cu care vorbesti, cu care te intalnesti si ai de-a face, ne-am intors foarte mult cu ceva timp in urma.
Omul stia clar si avea un sfatuitor legal. In ceea ce priveste cei care apar acum (…) Nu e un criteriu, totdeauna s-au gasit acum oameni care apar (…) Eu nu am nicio incredere in ceea ce spune DNA, nu am nicio incredere in sistemul de justitie. Ganditi-va la Dan Voiculescu (…) Oprescu acum, alti oameni au fost presati, asa cum este Tariceanu acum (…).”

”Au si vorbit, deci s-au sfatuit inainte (Oprescu si Alexandru Chiciu, avocatul primarului -n.r.). E pur si simplu un imprumut asa cum a si zis.( …)”, a mai opinat Alexandru Sassu.

„Ce pot sa va spun e ca de cate ori m-am intalnit cu Sorin, in general nu se intâlnea cu cineva singur (…) el a avut martori. El mai chema intotdeauna un prieten comun pe care il stiu de multi ani si era pe faza intotdeauna (…) Avea un obicei, totdeauna sa mai fie cineva de fata. Cred ca chestia asta e cam trasa de par. (…) Eu n-am nicio legatura cu scenele astea. DNA-ul imi suna din ce in ce mai multa ca fosta securitate ca metoda.”, a conchis Alexandru Sassu.

1 comentariu la “Mărturii despre ultimele zile de libertate ale lui Oprescu care întregesc tabloul arestului

  1. Cand iei mita se cheama imprumut.Cand astepti mita se scrie in declaratia de avere ca ai imprumutat o persoana .Mai Sassu sa stii ca nu suntem prosti,am evoluat,pe cand voi PSD-istii traiti intro lume de mult depasita

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *