Skip to content
Politică

Mărturiile explozive potrivit cărora Udrea și Băsescu ar fi știut despre șpăgile de la Microsoft

" "

Noi mărturii explozive care care-i au în centrul atenției pe fostul președinte Traian Băsescu și pe fosta șefă a PMP, Elena Udrea ies la iveală.

Potrivit unor declarații prezentate, miercuri seară,  în cadrul unei emisiuni televizate la România TV, președintele Traian Băsescu i-ar fi interzis lui Valerian Vreme să se mai întâlnească cu Gabriel Sandu, în contextul în care Elena Udrea nu îl mai vroia în partid.

" "

„Valerian Vreme mi-a spus că a stat de vorbă cu Președintele Traian Băsescu, iar acesta i-a interzis să se mai întâlnească cu mine altfel decât la cafea duminica. M-am ridicat, mi-am cerut scuze și am plecat (…) Mi-au mai precizat că atât George Scripcaru, președintele PDL Brașov, cât și Elena Udrea, mă urăsc și doresc ca eu să dispar din partid.”, a declarat Gabriel Sandu, potrivit România TV.

În același timp, omul de afaceri Dinu Pescariu, unul dintre denunțătorii Elenei Udrea, ar fi asistat la discuțiile purtate între Dorin Cocoș și fosta șefă a PMP, discuții din care reieșeau demersurile afaceristului Dorin Cocoș, subliinind faptul că Elena Udrea cunoștea toate dedesubturile.

„Personal, am asistat la discuții între Dorin Cocoș și Elena Udrea din cuprinsul cărora rezulta că Elena Udrea susține demersurile lui Dorin Cocoș. Era de notorietate faptul că Dorin Cocoș poate rezolva probleme contractuale prin influența pe care o avea el asupra unor oameni politici, precum și prin influența pe care o avea Elena Udrea.”, a declarat omul de afaceri Dinu Pescariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *