Skip to content
Politică

Mărturisirea incredibilă a unui șef de Consiliu Județean din partea PSD

Teama de descinderile procurorilor DNA a  lui Radu Mazăre, edilul Constanței, pare să fie împărtășită și de alți lideri județeni ai PSD.

Paul Stănescu, președinte CJ Olt, a făcut o mărturisire incredibilă la o reuniune a PSD din acest judet.

De precizat că în ultima perioadă, o serie extrem de importantă de lideri locali ai PSD au fost puși sub acuzare de procurorii DNA, acuzațiile fiind, în marea lormajoritate, legate de fapte de corupție, abuz în serviciu sau trafic de influență.

Președintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea-Stancu și cel al CJ Meheduinți, Adrian Duicu, sunt în arest, fostul președinte al CJ Argeș Constantin Nicolescu care a fost demis și respectiv președintele CJ Constanța, Nicușor Constantinescu sunt printre greii PSD din teritoriu care au probleme serioase cu justiția.

“Competiția asta va fi pe viață și pe moarte și chiar pe libertate. Și eu mă uit dimineata la 6, că atunci vine DNA-ul și le spuneam colegilor mei: Mă, da pe mine de ce nu mă ia, că eu mai sunt singurul pe aici?”, le-a mărturisit Paul Stănescu, colegilor din PSD, la conferința municipală a PSD Caracal, potrivit celor de la adevarulcaracalean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *