Skip to content
Politică

Masacrul din Franţa. Încă un român, rănit uşor

Încă un român a fost rănit uşor, vineri noapte, în urma masacrului din Franţa, când peste 128 de oameni au fost omorâţi de terorişti ai Statului Islamic.

Potrivit unui comunicat publicat, sâmbătă seară, pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe (MAE), românul este, în prezent, internat în spital.

CITIŢI ŞI: UPDATE O maşină în care se află patru suspecţi inarmaţi este urmărită de poliţie / Atentate teroriste armate și explozii la ParisFOTO

„Acesta a suferit răni uşoare. În urma demersurilor Ambasadei României de la Paris, persoana în cauză a fost identificată printre pacienții unui spital de lângă Paris. Misiunea diplomatică este în legătura că familia cetăţeanului român.

După cum MAE a informat anterior, un alt cetăţean român, rănit uşor în atacuri, a fost externat în această dimineaţă dintr-un spital din Paris.

MAE precizează că, în cursul zilei de astăzi, 14 noiembrie 2015, autorităţile franceze au confirmat decesul a doi cetăţeni români în timpul atacurilor de la Paris.

Ministerul Afacerilor Externe, prin reprezentanţa diplomatică la Paris, menţine permanent legătura cu autorităţile franceze competente şi continuă verificările.

Ambasada României la Paris a pus, încă de noaptea trecută, mai multe contacte directe la dispoziţia celor care dețin informații despre cetățeni români care se află într-o situație de urgență: tel: +33 (0) 68 07 13 729 și +33 (0) 1 47 05 07 55 sau adresa de email[email protected], mai scrie MAE.

CITIŢI ŞI: Premierul interimar face anunţul: au fost omorâţi români în Paris?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *