Skip to content
Puterea Știrilor Video

Masca Ralucăi Turcan și masca lui Vlad Voiculescu, aceeași abatere, dar ”situații diferite”. Florin Roman își apără colega de partid: E altceva

facebook
" "

Invitat în studioul Puterea Știrilor, vicepreședintele PNL, Florin Roman, a criticat atitudinea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, care a a fost surprins fără mască pe holurile Parlamentului, susținând că nu are un comportament demn de un membru al Executivului. Liberalul susține că în cazul Ralucăi Turcan, ministrul Muncii, surprinsă și ea fără mască, abaterea nu a fost atât de gravă, aceasta fiind în aer liber, în timpul unei acțiuni de împădurire.

„Au greșit, dar una este să greșești și alta este să faci din asta o regulă sau o sfidare. Eu nu cred că există om perfect, care să nu greșească niciodată. Și eu probabil că am uitat la un moment dat să iau masca, sau mi-am dat-o jos în aer liber pentru că, fiind fumător, nu pot fuma cu mască. Sigur că, de foarte multe ori, atunci când ești om politic se aplică acea regulă că din vânător devii vânat. Orice greșeală, chiar dacă nu o faci cu intenție, este tratată ca atare în spațiul public și se transformă într-un atac.

" "

O cunosc bine pe Raluca Turcan și știu că de când a început această pandemie, Raluca era mereu cu mască de fiecare dată când am interacționat cu ea. E responsabilă din acest punct de vedere. A greșit și plătește ca oricare alt cetățean.

Vă repet: Raluca nu era nici la o petrecere, nici la un miting, era la o acțiune de împădurire cu colegi din organizația ei, în mijlocul naturii. În cazul lui Vlad Voiculescu, în schimb, vorbim de ministrul Sănătății care era în incinta Parlamentului fără mască, iar din acest punct de vedere cred că sunt două situații diferite, e altceva.

Eu în Parlament îmi dau masca jos doar în momentul în care mă duc să beau ceva sau în momentul în care mă duc la locul de fumat. Din partea unui ministru care impune astfel de reguli, vă repet, din vânător devii vânat și orice chestiune de genul acesta la un moment dat va trebui decontată, pentru că domnul Voiculescu și-a generat un titlu de glorie în perioada în care nu era ministru”, a spus Roman.

Liberalul subliniază faptul că Vlad Voiculescu i-a criticat pe toți miniștrii Sănătății, iar acum, când este în această funcție, ”a început să dea vina pe alții”.

”Ataca toți miniștrii Sănătății, spunea că toți sunt niște nenorociți pentru că nu au făcut nimic pentru spitale, și din păcate a avut incendiul de la Balș, adică s-a găsit și domnia sa în situația de a fi ministru și de gestiona o situație de criză, și atunci a început să dea vina pe unii și alții, îndepărtând orice formă de răspundere, și uite că i-a venit rândul și lui să-i fie plătită polița, pentru că așa se întâmplă de obicei, când arăți cu degetul spre unul și spre altul, lucrurile se întorc”, a conchis Florin Roman.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *