Skip to content
Politică

Mascru la Academia de Poliţie: cel puţin 59 de morţi

anfach.cl

Stare de alertă într-un centru de antrenamente militare din Pakistan!

Indivizi înarmaţi neidentificaţi au luat cu asalt, luni, la miezul nopţii, sute de cadeţi ostatici, iar ulterior s-a aflat că atacatorii sunt jihadişti kamikaze care poartă veste cu explozibili.

Astfel, cel puțin 59 de persoane au fost ucise, iar 117 sunt grav rănite, după ce indivizi înarmați au atacat o academie de poliție din Quetta, oraș din sud-vestul Pakistanului, au anunțat marți autoritățile.

Doi dintre atacatorii de la Academia de Politie din Quetta şi un poliţist au murit în timpul schimburilor de focuri. Importante forţe de securitate au fost trimise pentru a rezolva situaţia. 200 de ostatici au fost eliberaţi dar numărul celor rămaşi captivi este incert. Surse din presa pakistaneză spun că atacul ar avea loc în căminele instituţiei, unde locuiesc între 400 şi 500 de tineri., informeaza Evz.ro

Între 200 şi 500 de cadeţi ar putea să fie luaţi ostatici de către un grup de indivizi înarmaţi care au pătruns în centrul de antrenamente al soldaţilor din Quetta, potrivit mass-media locale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *