Skip to content
Știri

Mașină de transport valori, răsturnată în intersecția de la Plaza România. Locul pare blestemat!

Circulaţia a fost blocată miercuri seară, în apropierea unui centru comercial din Bucureşti, după ce o dubă şi un autoturism s-au ciocnit violent. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat şi a blocat toată strada. Şoferul şi doi pasageri au fost scoşi din vehicul de echipa de descarcerare. Duminică seara, în aceeaşi intersecţie de la Plaza România o mașină de poliție s-a răsturnat într-un incident similar.

 A fost nevoie de eforturile a 10 oameni pentru a ridica microbuzul care blocase strada într-o zonă intens circulată din cartierul Drumul Taberei. Duba aparţine unei companii specializate în transportul de valori. Vehiculul a virat la stânga, de pe bulevardul Timişoara, pe strada Braşov. S-a răsturnat după ce s-a lovit de un automobil care venea din sensul opus şi a virat la dreapta, în aceeaşi direcţie.

„Am auzit o bubuitură puternică, am crezut că a căzut un perete de bloc, ceva. Am ieşit aici şi se chinuiau oamenii să îi scoată şi n-au putut până nu au venit pompierii”, a povestit un alt martor ocular, potrivit digi24.ro.

Şoferul microbuzului a fost rănit şi a fost transportat la spital. Cele două persoane care îl însoţeau şi cei doi tineri aflaţi în cealaltă maşină au scăpat doar cu o sperietură puternică.

Circulaţia tramvaielor şi automobilelor a fost blocată aproximativ jumătate de oră. În această intersecţie se produc accidente frecvent. Duminica trecută, o maşină de poliţie s-a răsturnat după ce s-a ciocnit cu un vehicul care nu i-ar fi acordat prioritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *