Skip to content
Politică

UPDATE Mașina unui fost consilier județean, incendiată

kodakrome.wordpress.com

UPDATE 11:20

După primele verificări, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Timiș susține că incendiul ar fi fost provocat din pricina unei probleme electrice, mai precis un cablu electric defect, informează Pressalert.ro.

————-

Mașina Georgetei Rus, fost consilier județean și medic coordonator la Centrul de permanență din Becicherecu Mic, a fost incendiată în noapte de luni spre marți.

Automobilul, un BMW X4 cumpărat în urmă cu doar câteva săptămâni, era parcat în fața centrului de permanență din Becicherecu Mic, pe strada principală, informează Pressalert.ro.

„Mașina era parcată în fața centrului de permanență din Becicherecu Mic, pe strada principală. Eu locuiesc la etaj, în aceiași clădire. Asistentul din gardă m-a sunat și am crezut că avem o urgență. Am auzit că urla cineva și m-am uitat pe stradă. Ca o torță ardea mașina. Era cam două fără zece. Am primit o amenințare acum câteva zile, dar nu vreau să spun mai multe pentru că este o anchetă a Poliției”, a declarat Georgeta Rus.

În urma cercetărilor pompierilor, s-a stabilit că incendiul a fost provocat de o mână criminală. Au fost găsite urme de material textil lângă o roată și lângă masca mașinii.

A fost deschisă o anchetă de către polițiști pentru distrugere prin incendiere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *