Skip to content
Politică

Mașina unui șef de publicație, INCENDIATĂ. Jurnalistul reclamă o „acțiune de tip mafiot”

kodakrome.wordpress.com

Mașina unui șef de publicație a fost INCENDIATĂ. Vedeți mai jos cine este jurnalistul care reclamă o „acțiune de tip mafiot”.

Este vorba despre Dragoș Boța, editorul-șef al publicației regionale Pressalert.ro.

Mașina ziaristului timișorean a fost incendiată în noaptea de vineri spre sâmbătă. Autoturismul Opel Vectra parcat lângă blocul din Timișoara în care locuiește editorul-șef al site-ului bănățean a ars în jurul orei 2.40. Incendiul l-a observat un vecin, care a sunat la 112. Focul a început în partea din spate a autoturismului, iar interiorul a fost ars complet. Pompierii au constatat că geamul din dreapta spate a fost spart.

„Această acțiune de tip mafiot mă face să cred că investigațiile pe care le-am făcut de-alungul timpului și dezvăluirile publicate pe PRESSALERT.ro au deranjat. Acțiunea din această noapte nu mă face nicio secundă să mă opresc din a-mi face meseria de jurnalist. Cred că este momentul să ne întrebăm cu toții dacă acceptăm ca Timișoara să se transforme într-o Sicilie în care tăcerea complice și cumetriile pe sub masă sunt mai importante decât orice”, a spus Dragoș Boța.

Poliția a deschis o anchetă pentru distrugere, iar criminaliștii fac cercetări la fața locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *