Skip to content
Politică

Masoneria din România transmite felicitări lui Klaus Iohannis

Generalul (r) Bartolomeu Constantin Săvoiu, Suveran Mare Comandor Mare Maestru al Marii Loji Naţionale Române 1880 şi Co-Preşedinte Executiv al Uniunii Mondiale Masonice Tradiţionale i-a trimis un mesaj de felicitare lui Klaus Iohannis, pentru victoria din alegerile prezidenţiale, se arată într-un comunicat de presă, citat de Agerpres.

“Klaus Iohannis a fost ales cu o extraordinară fervoare, căci el întruchipează dorinţa poporului român de a se debarasa de stafia comunismului care bântuie încă pe meleagurile noastre”, se arată în comunicat.

Cu toate acestea, Suveranul Mare Comandor Săvoiu a precizat că nu ştie dacă Iohannis este mason, dar “dacă ar fi, la întâlnirea unui destin, ca cel al Preşedintelui Klaus Iohannis, cu adeziunea populară, suntem mândri că aceasta înseamnă a fi francmason!”.

“Mai mult ca niciodată, aşteptăm cu încredere ca Preşedintele Klaus Iohannis să călăuzească, în al 26-lea an după Revoluţie, această nouă Revoluţie paşnică, a modernizării şi transformării României”, a încheiat Săvoiu, potrivit agerpres.ro.

1 comentariu la “Masoneria din România transmite felicitări lui Klaus Iohannis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *