Skip to content
Politică

Măsura care vine în ajutorul Elenei Udrea

După ce a primit o scrisoare de amenințare în arest, fostul ministru a anunțat că se teme pentru integritatea sa, motiv pentru care Elena Udrea a depus, personal, solicitarea privind paza sporită la Penitenciarul Târgșor.

Citește și: Mărturisiri uluitoare despre ce i s-ar fi pregătit Elenei Udrea. Ruxandra Dragomir dezvăluie situația dezastruoasă în care se află fosta șefă PMP

Conducerea Penitenciarului Târgşor a aprobat cererea Elenei Udrea privind asigurarea unor măsuri sporite de protecţie, informează România TV.

Avocaţii Elenei Udrea au explicat că fostul ministru se teme că una dintre deţinute chiar ar putea să o infecteze cu HIV, aşa cum a fost avertizată printr-o scrisoare. Între timp, la Penitenciarul Colibaşi se face anchetă pentru a se verifica dacă vreun deţinut a trimis scrisoarea.

Prin urmare, Elena Udrea a fost introdusă într-un program al persoanelor vulnerabile, întrucât ea intră mai des în contact cu alţi deţinuţi la Târgşor, decât o făcea în arestul Poliţiei Capitalei.

Elena Udrea, arestată preventiv în dosarul „Gala Bute”, a fost transferată, joi, la Penitenciarul pentru femei de la Târgşor, loc în care au fost încarcerată şi fosta şefă a DIICOT Alina Bica, Udrea urmând să stea 21 de zile în carantină în secţia specială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *