Skip to content
Politică

Măsurile care vor intra în vigoare după 1 iunie, introduse în primă lectură în şedinţa de Guvern

Ludovic Orban facebook

Premierul Ludovic Orban a afirmat miercuri, că proiectul de ordonanţă de urgenţă pentru instituirea unor măsuri active după data de 1 iunie va fi parcurs în primă lectură în şedinţa de Guvern.

Îl introducem în primă lectură. Atenţie, el trebuie să intre în vigoare până în data de 1 iunie, pentru că practic reglementează chestiunea măsurilor active, menţinerii şomajului tehnic, noilor măsuri active după data de 1 iunie şi trebuie să intre în vigoare până la 1 iunie. Deci îl introducem în primă lectură şi mai facem o şedinţă mâine sau poimâine„, a afirmat Orban.

Reprezentantul Ministerului Muncii a menţionat că proiectul a fost elaborat, precizând însă că partenerii sociali au formulat numeroase propuneri: „Avem proiectul de ordonanţă de urgenţă pentru instituirea unor măsuri active în perioada de după 1 iunie. Rugămintea noastră este ca acest proiect să intre în primă lectură, deoarece ieri am primit foarte multe propuneri de la partenerii sociali. El este în avizare. El îşi va produce efectele„.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *