Skip to content
Sport

Mayweather l-a învins pe McGregor prin KO tehnic în repriza a zecea

qz.com

Pugilistul american Floyd Mayweather (40 de ani) l-a învins pe luptătorul irlandez de arte marțiale mixte (MMA) Conor McGregor (29 de ani) prin KO tehnic, în meciul de box disputat la T-Mobile Arena din Las Vegas, la categoria semimijlocie, versiunea WBC. Floyd Mayweather a declarat că meciul cu irlandezul Conor McGregor a fost ultimul al carierei sale, el afirmând că a ales „partenerul potrivit pentru ultimul dans”, scrie News.ro.

Mayweather s-a impus în runda a zecea, după arbitrul a decis încheierea meciului, deoarece irlandezul încasase mai multe lovituri.

McGregor a fost avertizat de arbitrul întâlnirii pentru lovituri nepermise. După ce în primele şase runde, McGregor a reuşit să opună rezistenţă, în următoarele şase, el a fost apoi dominat de americanul de 40 de ani. Luptătorul de MMA a intrat în ring înfăşurat în drapelul Irlandei, în timp ce boxerul a intrat având o cagulă pe faţă. Imnul american a fost intonat de Demi Lovato, iar cel irlandez de Imelda May.

Arbitrul Robert Byrd i-a avertizat pe cei doi că meciul se va disputa după regulile din box. La eveniment au fost prezente mai multe personalităţi din lumea artistică şi a sportului, precum, Bruce Willis, Dwayne „The Rock” Johnson, LeBron James, Mike Tyson sau rapperul Sean Combs.

Floyd Mayweather şi Conor McGregor au luptat pentru o centură WBC care conţine un număr impresionant de pietre preţioase şi o mare cantitate de aur. Centura este confecţionată din piele de aligator şi pe ea sunt aplicate 3.360 de diamante, 600 de safire, 300 de smaralde şi un kilogram şi jumătate de aur de 24 de carate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *