PSnews

Recent

Mazăre a plecat, dar a lăsat în urmă o mega-afacere imobiliară FOTO

reporterntv.ro

Chiar dacă Radu Mazăre a plecat din România, fostul primar PSD al Constanței a lăsat în urmă o mega-afacere imobiliar. Vedeți mai jos despre ce este vorba.

Concret: 33 dintre cei mai bogați politicieni și oameni de afaceri sunt sau au fost rezidenții unui complex imobiliar de lux din Constanța, construit în urma unei oferte de nerefuzat. În urmă cu 12 ani, Radu Mazăre i-a dat unui om de afaceri o bucată de plajă, la pachet cu avizele necesare construirii unui imobil exclusivist. Afaceristul s-a ales cu milioane de euro, iar Mazăre cu un nou dosar penal, relatează Info-sud-est.ro.

Printre cei care au cumpărat apartamentele de lux se numără: Vasile Blaga – fost ministru de interne și șef al PDL; Florin Nicolae Muntean – numit de Adriean Videanu, în 2009, director general la Transgaz; Raul Doicescu – prieten și partener de afaceri al fostului ministru PDL al Economiei Adriean Videanu, alături de fosta soacră a Elenei Băsescu; Nela Păvăloiu – fost consilier al lui Călin Popescu Tăriceanu, trimisă în judecată de procurorii DNA în dosarul retrocedărilor ilegale din Ferma Băneasa și Pădurea Snagov; Dan George Oproescu și Theodor Berna – abonați, prin firmele lor, la banii publici și parteneri de afaceri cu finul lui Adriean Videanu; Anca Cristina Godeanu – fina Andreei Paul Vass și apropiată a Elenei Udrea, fostă șefă a Autorității de Management pentru POSDRU; Corneliu Cosac – tatăl lui Sergiu Cosac, partener de afaceri cu unul dintre frații lui Omar Hayssam; Daiana Maria Al Bitar – nașa de cununie al cuplului Gabriela Firea și Florin Pandele.

Găsiți mai multe AICI – inclusiv o galerie foto.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi