Skip to content
Politică

Mazăre îi dă replica lui Ghiță: „Nu mă interesează ce zice ăla”

Radu Mazăre susţine că nu este interesat de declaraţiile social-democraţilor din ultimele zile, şi nici de „ţigăneala de partid”. Primarul Constanței spune că are alte treburi în prezent.

Întrebat de jurnalişti, vineri, ce părere are despre scandalul PSD din ultimele zile şi despre unele afirmaţii ale unor social-democraţi care îl vizau în mod direct, Radu Mazăre a răspuns: „Nu mă interesează ce zice ăla, nici ce zice celălalt, nici ţigăneală de partid. Am altă treabă acum. Restul nu comentez”.
Mazăre a recunoscut că în prezent pentru el este mai important proiectul legat de pagina de Facebook a Primăriei Constanţa, de care se ocupă în mod direct şi pe care doreşte să o lanseze săptămâna viitoare decât ceea ce se întâmplă în PSD.

Deputatul PSD Sebastian Ghiță afirmă, într-o declaraţie dată publicităţii joi, după şedinţa conducerii PSD, că e momentul ca Ion Iliescu să se retragă şi că ar trebui şi ca toţi cei cu probleme să fie suspendaţi din partid, enumerându-i pe Mazăre, Constantinescu, Duicu, Pendiuc, Mocanu, Hrebenciuc, informează Mediafax.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *