Skip to content
Politică

Mazăre, prima reacție după ce numele său a apărut în stenogramele cu Toni Greblă

Edilul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, miercuri, în contextul apariţiei numelui său în stenogramele din referatul Direcției Naționale Anticorupție în dosarul în care este acuzat judecătorul Curţii Constituţionale Toni Greblă, că s-a întâlnit cu acesta atunci când a venit pe litoral, la mare, transmite Agerpres.

Mazăre a menţionat că nu trebuie date explicaţii sau să ceară voie atunci când se întâlneşte cu cineva.

„Trebuie să explicăm orice întâlnire cu orice cetăţean din România sau trebuie să cerem voie cuiva? (…) Sigur că da, m-am văzut cu Toni Greblă. A venit omul la mare şi l-am cunoscut. Nu l-am cunoscut înainte, nici după aia nu l-am mai cunoscut. A venit la mare, mi-a spus că este şeful Comisiei juridice…, bună ziua, bună ziua, vă salut, consideraţie domnul, ce faceţi … bună ziua, bună ziua! Dar, am ajuns într-o situaţie (…). Eu nu mă plângeam de mine, deplângeam pe noi şi ţara. (…) Am ajuns mai rău decât eram înainte de 1989”, a afirmat primarul Constanţei, într-o conferinţă de presă.

Radu Mazăre a refuzat să comenteze despre ultimele anchete şi reţineri făcute de DNA, precizând însă că urmăreşte cu interes ceea ce se petrece.

„Nu mă întrebaţi că nu vreau să comentez despre ce este la Bucureşti. Am comentat zece ani, comentează alţii acum. (…) Urmăresc cu interes tot ceea ce se întâmplă”, a spus Mazăre.

Sursă foto puterea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *