Skip to content
Politică

Mazăre reacționează în cazul Ponta-ofițer acoperit

Edilul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, marţi, comentând declaraţiile preşedintelui potrivit cărora premierul ar fi fost ofiţer acoperit, că ”deocamdată este o petardă trasă de Băsescu”, el precizând că nu ar fi dezamăgit de premier nici dacă afirmaţiile preşedintelui ar fi adevărate.

”Nu ştiu cum este cu Victor Ponta. Ce am văzut eu cu ochii mei, şi am mai afirmat asta în câteva rânduri, acum 20 de ani am avut în mână şi am publicat în ziarul Telegraf registrul cu membrii de partid informatori ai Securităţii. Şi acolo era Băsescu Traian. Sursă. Că erau gazde, rezidenţi şi surse. Aia ştiu sigur că am văzut cu ochii mei. Registrul l-am avut în original, dar a dispărut între timp. Ce spune Băsescu despre Ponta n-am de unde să ştiu”, a declarat Radu Mazăre.

El a mai spus că şeful statului nu mai are credibilitate şi că declaraţiile acestuia despre Victor Ponta se înscriu în strategia de campanie a lui Traian Băsescu de a o susţine pe Elena Udrea la Preşedinţie.

”Nu ştiu. Dacă ar fi, dacă n-ar fi… La câte minciuni a spus Băsescu până acum, nu mai are credibilitate.(…) Mie mi-a plăcut răspunsul lui Ponta. Când a spus că o să se ducă şi o să se roage pentru Băsescu că e tulburat… Şi e tulburat”, a afirmat Mazăre, citat de Gandul.ro.

Întrebat ce ar trebui să facă Victor Ponta în această situaţie, primarul Constanţei a răspuns că mai întâi trebuie să se stabilească dacă este adevărat: ”Nu ştiu ce ar trebui să facă Ponta. Deocamdată este o petardă trasă de Băsescu. Să vedem că lucrurile stau aşa, după care o să-mi exprim un punct de vedere. Deocamdată nu mi-e clară treaba. În ‘97, în 2000, când bunica era fată…”.

Primarul Constanţei a mai spus că nu ar fi dezamăgit de Victor Ponta dacă afirmaţia preşedintelui Traian Băsescu ar fi adevărată, pentru că acesta a făcut lucruri bune ca premier.

”Nu ştiu dacă pot să-l judec pentru ce a făcut acum 14 sau 16 ani. Numai procurorii anchetează pentru ce ai făcut acum 14 ani. Cred că a trecut suficient de mult timp. Omul a demonstrat ce poate să facă. V-am spus că, din puctul meu de vedere, 80 la sută a făcut lucrurile bine ca şi prim-ministru”, a adăugat Radu Mazăre.

3 comentarii la “Mazăre reacționează în cazul Ponta-ofițer acoperit

  1. Sper sa apara si dosarul domnului Basescu si sa se demonstreze ca si el a fost ofiter! Ati reusit sa va ascundeti prea mult timp, dar cred ca prin declaratiile de aseara v-ati facut mai mult rau decat sa-i faceti un bine doamnei Udrea. E normal ca Mazare sa tina cu domnul Ponta!

  2. basescu vorbeste de existenta altor ofiteri, dar dosarul lui de ce nu exista? de ce a ramas doar cotorul din dosarul lui? cata coincidenta sa fie sa existe un om cu aceleasi date ca ale lui? are vreun frate geaman si nu l-a declarat? este clar ca va este frica de domnul Melescanu in aceasta cursa si il tarati in jocul dumneavostra politic murdar!

  3. Domnule Mazare aveti dreptate cand precizati ca tot acest”circ” este o strategie de sustinere a Elenei Udrea,dar de ce nu sunteti corect si nu recunoasteti ca si domnul ponta nu este chiar un sfant?! ce lucruri memorabile a facut acest domn,cand el tot ce a reusit a fost sa vanda bucatica cu bucatica din tara noastra..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *