Skip to content
Politică

Mazilirea lui Bădulescu. Dezvăluiri din culisele politice ale PSD București

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu povestește amănunțit și în exclusivitate pentru PSNews culisele excluderii sale din PSD.

”Am fost chemat de domnul Gabriel Mutu astăzi la ora 18 la sediul Organizației Municipale București în Sectorul 5, care e într-o văgăună, pe o stradă neluminată, în jeg extraordinar, alături de reprezentanții sectoarelor, unde s-a pus pe ordinea de zi excluderea mea din partid. Colegii m-au însoțit, am ajuns la poartă și am vrut să intru, pentru că nu poți fi chemat, judecat și sancționat pur și simplu, trebuie să-ți spui punctul de vedere. Când apar domnii de la poartă mă opresc și-mi zic ‘Cine sunteți?’. Le zic că sunt Bădulescu. M-au căutat pe listă, au văzut că nu sunt și-mi zic ‘Vă rog frumos să mergeți afară’. Încerc să le explic că am venit aici pentru că vor să mă excludă, iar paznicul îmi zice ‘Dom’le, nu înțelegi că nu ești pe listă? Dă-i drumu’ afară!’

Am plecat acasă, m-am dus la un executor judecătoresc, le-am lipit pe poartă că m-am prezentat și că nu vor să mă judece drept și-am plecat acasă.”

Care este motivul pentru care vor să vă excludă?

”Vor să mă excludă pentru faptul că, într-o emisiune anul trecut mi-am permis să-l fac trompetă pe domnul Codrin Ștefănescu. Iar eu i-am spus domnului Mutu, care a discutat cu mine, ‘Domnule Mutu, eu l-am făcut trompetă după ce dânsul m-a făcut golan’. A doua la mână, pentru egalitate de tratament, mai sunt încă doi colegi, chiar senatori, care în văzul lumii, cu camerele de luat vederi, au arătat alte gesturi la un parlament întreg. Eu că l-am făcut pe dumnealui trompetă asta nu înseamnă că m-am luat de partid, e o chestiune personală. Ce pot să fac eu acum ca să schimb lucrurile astea? Spuneți-mi mie!

Asta e soarta mea, dacă asta a înțeles PSD că am făcut pentru el și asta merit după doi ani și jumătate, după o campanie și așa mai departe, o să plec acasă, n-o să mor.”

După ce veți fi exclus, veți putea rămâne viceprimar al Capitalei?

”Bineînțeles că nu. O să-mi iau un cort și o să mă plimb cu el din sector în sector, o să adun oamenii și o să le comunic primarilor de pe o platformă online ce-i de făcut. Ce vreți să fac? O să mă întorc la meseria mea, că nu sunt vagabond, sunt avocat.” a declarat viceprimarul Aurelian Bădulescu.

1 comentariu la “Mazilirea lui Bădulescu. Dezvăluiri din culisele politice ale PSD București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *