Skip to content
Politică

MCV, măr al discordiei între PNL și PSD. Turcan: Coaliția face un rău uriaș României!

hotinfo.ro

Mecanismul de Cooperare și Verificare (MCV) s-a transformat într-un măr al discordiei între PNL și PSD. Șefa liberalilor, Raluca Turcan, aduce acuzații grele coaliției de guvernare.

Într-un comunicat remis miercuri PSnews.ro, președintele interimar al Partidului Național Liberal susține că planul coaliției PSD-ALDE „de a-i face scăpați pe protejații politici” face „un rău uriaș” României, pentru că „transmite mesajul că progresele înregistrate de țara noastră nu sunt ireversibile”.

Potrivit Ralucăi Turcan, raportul MCV arată că „trebuie luptat în continuare pentru a feri Justiția de presiunile politice ale PSD și ALDE”.

„Tocmai această atitudine a PSD-ALDE ține România într-o monitorizare care ne stigmatizează ca țară. Dacă PSD și ALDE s-ar abține de la subminarea Justiției, mecanismul ar fi probabil ridicat mult mai repede.

Progresele remarcate de raportul Comisiei Europene sunt substanțiale, dar cum facem un pas înainte, cum PSD și ALDE vor să tragă România doi pași înapoi”, mai scrie Turcan.

1 comentariu la “MCV, măr al discordiei între PNL și PSD. Turcan: Coaliția face un rău uriaș României!

  1. Da, are mare dreptate oitza tzurcana care nu se mai satura de behait, coalitia pnl, usr si ong urile sunt cancerul societatii romanesti! Si de de bubele din ochi si creier nu reusesc sa distinga adevarul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *