Skip to content
Sport

Meci „ciudat” în turneul de la Dubai. Belinda Bencic a câștigat primele 19 puncte cu Anastasia Pavlyuchenkova

sportpark.md

Partida de la Dubai dintre Belinda Bencic și Anastasia Pavlyuchenkova este una dintre cele mai ciudate disputate în ultimul deceniu. Sportiva din Elveția a câștigat primele 19 puncte ale meciului, dar a clacat inexplicabil în ultimele două seturi, informează digisport.ro.

Astfel, Bencic a fost aproape de setul perfect, în care să nu piardă niciun punct. A ajuns la 4-0 și 40-0 și și-a adjudecat primul act cu 6-1.

Lucrurile au stat total diferit după primul set. Pavlyuchenkova a mai pierdut doar două game-uri până la finalul partidei și s-a impus cu 1-6, 6-1, 6-1 după doar o oră și 32 de minute.

În turul următor, Anastasia Pavlyuchenkova se va duela cu învingătoarea dintre Sorana Cîrstea și Anett Kontaveit.

Nu este primul meci ciudat în 2020

Acesta nu este primul meci considerat ”ciudat” disputat în 2020. Muguruza a pierdut primul set disputat la Melbourne, în acest an, cu 0-6, cu Shelby Rogers.

„Daddy’s Home” este azi, de la ora 20:00, în Digi Online pe canalul Film Now! Descarcă aplicația și poți urmări filmul pe telefon sau tabletă

Ce a urmat a fost ceva necrezut. Garbine a câștigat următoarele două seturi disputate împotriva sportivei venite din calificări, cu 6-1, 6-0.

Turneul de la Dubai este dotat cu premii în valoare totală de 2.643.670 dolari și va putea fi urmărit pe Digi Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *