Meci oprit în Premier League. Un jucător s-a prăbușit pe teren, la 7 luni de când a fost operat

Sursa foto: Luton Town

Meciul dintre Bournemouth și Luton Town, din etapa cu numărul 17 din Premier League, a fost întrerupt după o oră de joc.

Căpitanul lui Luton, Tom Lockyer (29 de ani), s-a prăbuşit pe teren, fără să fie atins de nimeni. Antrenorul Rob Edwards a intrat pe gazon pentru a vedea ce s-a întâmplat cu jucătorul. În același timp, Issa Kabore, fotbalistul lui Luton, a fost surprins în timp ce se ruga pe marginea terenului.

Ambele echipe au fost scoase de pe gazon la jumătatea reprizei secunde, în timp ce Lockyer primea îngrijiri medicale. După câteva minute, acesta a fost scos pe o targă și aplaudat de tot stadionul.

În cele din urmă, partida a fost suspendată în minutul 65, la scorul de 1-1. Medicul lui Bournemouth a confirmat că Lockyer este ”receptiv”.

Nu este prima dată când Lockyer cade pe gazon în timpul unui meci

Lockyer s-a prăbuşit pe teren şi în timpul victoriei din finala play-off-ului cu Coventry, în luna mai. Ulterior, căpitanul lui Luton a fost dus la spital.

Fotbalistul a fost operat pe cord şi a primit undă verde pentru a reveni la antrenamente în iunie. Lockyer a suferit de fibrilație atrială, o afecțiune care provoacă o frecvență cardiacă neregulată sau neobișnuit de rapidă, potrivit Dailymail.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL