Skip to content
Sport

Meciul România – Serbia schimbă traseul Maratonului Iinternaţional Bucureşti

Datorită orei la care va începe duminică partida România – Serbia, din Liga Naţiunilor, 16.30, traseul Maratonului INternaţional Bucureşti a fost modificat, fiind evitată Arena Naţională, au anunţat luni organizatorii celei mai mari conpetiţii de alergat din România, Bucharest Running Club.

“A trebuit să modificăm traseul maratonului datorită meciului România-Serbia, care se va disputa de la ora 16.30, pentru că spectatorii vor avea acces pe stadion cu două ore înainte. Nu am vrut să riscăm şi a trebuit să modificăm traseul, nu se va mai alerga în jurul stadionului. Dar am găsit distanţa necesară pentru 42 de kilometri, e un traseu plat. Sper să avem şi de această dată nou record de cursă”, a declarat preşedintele Asociaţiei Bucharest Running Club, Valeria Răcilă van Groningen.

Ea a precizat că la toate cursele ediţiei a XI-a a Raiffeisen Bank Bucharest Marathon vor particpa peste 19.000 de alergători.

Pentru susţinătorii alergătorilor, organizatorii pun la dispoziţie o aplicaţie de mobil, MYLAPS, care oferă posibilitatea de a urmări competitorii în timp real pe parcursul curselor.

Postul Look TV va transmite în direct cursele de duminică din cadrul celei de-a XI-a  ediţie a Raiffeisen Bank Bucharest Marathon.

Cursele Maratonului Internaţional vor avea loc sâmbătă şi duminică în Bucureşti, cu plecare şi sosire în Piaţa Constituţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *