Skip to content
Politică

MEDIA STANDARD: Cum a dat lovitura Moise Guran în online

antena3.ro

Vineri a apărut o analiză cu privire la impactul pe care îl are în media unul din cei mai cunoscuți jurnaliști, cât și asupra conținutului pe care acesta îl scrie și promovează pe pagina lui de Facebook.

Concret, este vorba despre Moise Guran, realizatorul emisiunii radio „România în direct”, ce este difuzată pe postul Europa FM.

Analiza prezintă că Guran nu este foarte activ pe blog ci mai mult pe Facebook. Jurnalistul a avut succes cu numeroare postări, pagina lui de Facebook având 280 de mii de aprecieri, iar postările lui având sute sau mii de reacții și sute de distribuiri la postările ce privesc evenimente importante, cu predilecție cele ce țin de sfera politică, conform mediastandard.ro.

Astfel, articolul „Herr Klaus, pe dumneavoastră nu vă votează morții din Teleorman” scris pe blogul său și distribuit ulterior pe Facebook a avut parte de 1700 de reacție și peste 700 de distribuiri. În descrierea articolului vine cu un atac la președintele României Klaus Iohannis în urma revocării Laura Codruța Kovesi de la șefia DNA. Acest subiect a fost unul din cele mai mediatizate ale săptămânii.

„Domnule președinte, vă rog, nu mai faceți pas cu pas înapoi! Hai să o mai luăm și invers! Reacția dvs după modificarea Codului Penal a fost mai slabă decât nicioreacția pe care ați avut-o la nominalizarea lui Dăncilă!”, a scris Guran în publicația de pe blog.

Și-a prezentat și susținerea pentru USR distribuind o postare a acestora pe pagina sa de Facebook. Adăugând că susține și mișcarea de proteste de la Victoriei #Rezist, au apărut reacții din partea altor jurnaliști, Victor Ciutacu prezentându-l ca membru al rețelei lui Soroș în România împreună cu alți actori de pe scena publică.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *