Skip to content
Politică

Mediastandard.ro: mintea din spatele manipulării PSD privind huiduielile de pe Arenă

G4Media.ro

La scurt timp după ce aproximativ 20.000 de persoane de pe Arena Națională au huiduit-o pe Gabriela Firea, primarul Municipiului București, în timpul ceremoniei pentru Simona Halep, organizațiile județene PSD s-au mobilizat pentru a îi salva reputația.

În mediul online a circulat o poză, distribuită de mai multe organizații social-democrate din teritoriu, în care se afirma că huiduielile ar fi fost, de fapt, pentru tenismenă, și nicidecum pentru edilul Capitalei. Cu toate acestea, personajul care ar fi inițiat acest ”fake news” a fost dezvăluit de Victor Ponta, într-o postare a politicianului de pe Facebook.

Mediastandard.ro face, cu această ocazie, o investigație asupra personajului. Chiar dacă informația a fost inițial distribuită de un cont fals, Nelu Gardianul, în spatele acestuia se ascunde un ”jurnalist” pe nume George Norocel Harabagiu. La activ are și o postare în care aduce aminte de ”șobolanii” din discursul lui Liviu Dragnea de acum câteva zile.

Amintim faptul că Harabagiu a fost cercetat penal pentru că a ucis o femeie în vârstă de 28 de ani cu autoturismul personal.

Citiți mai multe AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *