Medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti, audiat într-un dosar de ucidere din culpă la Poliţia Dâmboviţa

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook/ Poliția Română

Un medic de la Institutul Oncologic din Capitală este audiat, miercuri, la sediul Poliţiei judeţene Dâmboviţa, într-un dosar de ucidere din culpă. Medicul este suspectat că a uitat o compresă într-o pacientă pe care a operat-o, femeia decedând în urma unei septicemii. Miercuri dimineaţă, poliţiştii au făcut percheziţii la locul de muncă al medicului şi la locuinţa acestuia.

”Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că, la data de 5 decembrie 2022, bănuitul, în timp ce ar fi efectuat o intervenţie chirurgicală în zona abdomenului, ar fi uitat o compresă care ar fi condus la dezvoltarea unei septicemii şi, ulterior, la decesul pacientei, o femeie de 73 de ani, din Dragomireşti. În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz”, informează, miercuri, oficialii Poliţiei Dâmboviţa.
Surse judiciare au declarat pentru News.ro că medicul vizat de ancheta poliţiştilor dâmboviţeni lucrează la Institutul Oncologic din Capitală şi a făcut o intervenţie pentru un cancer în zona abdomenului în cazul femeii din judeţul Dâmboviţa. Ea a murit la începutul anului 2023.
Miercuri dimineaţă, poliţiştii de la Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au făcut percheziţii, una la spitalul unde a fost realizată intervenţia chirurgicală şi alta la locuinţa medicului, în oraşul Voluntari.
În urma descinderilor, poliţiştii au descoperit şi au indisponibilizat mai multe documente şi un telefon mobil,  bunurile fiind necesare pentru administrarea probatoriului în cauză.
Chirurgul suspectat în acest dosar are 69 de ani.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: