Medic evacuat din Fâșia Gaza: „Frumos din partea autorităților române, hotel și mese asigurate”

Sursa foto: Euronews

De 48 de ore, niciun român nu a mai reușit să iasă din Fâșia Gaza pe la Rafah. Punctul a fost vineri închis toată ziua. 41 de cetățeni români evacuați joi se află încă sâmbătă seară la Cairo. Ei așteaptă îmbarcarea, după ce o aeronavă militară trimisă de MApN s-a defectat la aterizare. Știrile TVR au stat de vorbă cu unul dintre românii din ultimul grup care a reușit să iasă din Fâșia Gaza.

Ștefan Abed El Naby e student la Medicină la Craiova și se află printre cei 41 de români cu dublă cetățenie evacuați joi din Fâșia Gaza și care așteaptă să ajungă în România.

„Noi acuma suntem în așteptare să plecăm în avion, dar trebuie să mai așteptăm câteva ore bune, așa ne-au anunțat, și acuma o să ne ofere o masă, că n-am mâncat, sincer. Sincer, a fost un lucru foarte, foarte, foarte frumos și din partea autorităților române, ne-au acordat un hotel, am dormit noaptea trecută, ne-au oprit mese, ultima masă a fost azi-dimineață și ne-am îndreptat la ora 10.00 dimineață spre aeroport”, spune Ștefan Abed El Naby.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL