Medicii de familie au ajuns la disperare din cauza soft-ului de la Casa de Asigurări de Sănătate

Amenzi pentru cabinete medicale
Sursa foto: Pixabay

Sandra Alexiu, Președintele Asociației Medicilor de Familie din București, trage un semnal de alarmă cu privire la faptul că medicii ajung la disperare din cauza softului de la Casa de Asigurări de Sănătate.

”Vedeți cât e ceasul? Uitați-vă bine. Unii dintre voi dorm.

Alții chefuiesc.

Jumătate din medicii de familie se chinuie să urce raportările lunare în sistemul informatic pentru că nu reușesc decât după ora 23.

În grupurile de FB și Whatsapp câte unul dă „alarma”, „băăăă, merge SIUIIIIII” și toată lumea deschide laptopul luat de la cabinet, apasă pe buton, așteaptă să se aprindă ledul de la semnătura electronică și încep sa își valideze serviciile…

Adică sa urce în sistem rezultatul muncii din fiecare zi, consultație cu consultație, în speranța că vor putea la finalul săptămânii să factureze, să primească banii de la CNAS ca să își plătească taxele, dările, angajații.

Ce-am făcut oare rău pe lumea asta ca să ajungem să înghițim asemenea umilințe din partea unor oameni care abia găsesc prin pod diplomele de bacalaureat, ca și cum ar exista? Și care vor voturi?!

Cum este posibil să rămâi cu mintea întreagă după astfel de zile?”, a scris Sandra Alexiu, Președintele Asociației Medicilor de Familie din București, pe o rețea socială seara trecută.

Astăzi, și Patronatul Medicilor de Familie a transmis un mesaj cu privire la erorile de soft.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: