Skip to content
Sănătate

Medicii de familie, puşi pe drumuri, cu harta la purtător, să-şi ridice materialele pentru vaccinare

facebook

Medicii de familie din Bucureşti au fost invitaţi de către ISU Bucureşti – Ilfov şi DSP Bucureşti, la “Staţia de Pompieri Expoziţiei” pentru a-şi ridica personal, cu “act de identitate şi delegaţie semnată şi ştampilată”, materialele necesare pentru vaccinarea anti-Covid.

Ei au primit şi o hartă din satelit de pe “Google maps” pentru a descoperi “mai uşor” sediul instituţiei de pompieri.

Dacă vă întrebați ce fac vreo câteva sute de medici de familie din București și familiile lor în seara asta, răspunsul este în poză! Studiază rutele de access către „Stația de Pompieri Expoziției”, lângă ROMEXPO, unde ISU Bucuresti-Ilfov via Dsp Bucuresti a invitat mâine medicii de familie să-și ridice seringile și EpiPen-urile pentru vaccinare. Nu știu dacă și acele. Sper că și acele!

Mailurile au venit în după-amiază asta, vreo 3-4 la număr în decurs de 2 ore între 17:00 și 19:00, pentru că pe măsură ce primeau întrebări, probabil, colegii de la DSP au tot venit cu precizări.

Ridicarea materialelor se poate face doar în prima parte a zilei, nu toată ziua. Personal sau prin delegat, dar identificat musai cu act de identitate și delegație semnată ȘI ȘTAMPILATĂ (CU ȘTAMPILA CABINETULUI) (#vămaitrebuieoștampilă). Locul exact este x-ul din poză. DSP a trimis tot o captură din Google Maps dar nu din satelit și nu înțelegeam prea bine ruta de acces cu mașina. Nu că aș avea mașină. Dar colegii au și se tot chinuiau și ei să înțeleagă unde este comoara”, a scris medicul Raluca Zoiţanu, pe pagina sa de Facebook.

Medicii vor fi obligaţi să facă mai multe drumuri către sediul indicat de ISU Bucureşti-Ilfov, pentru că miercuri vor primi “doar o parte” din materialele necesare.

Bref – Instituția Prefectului Municipiului București, IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania, Primăria Municipiului Bucureşti, Primăria Sector 1 Bucureşti, Primaria Sectorului 2 Bucuresti, Primaria Sectorului 3, Sectorul 4, Primaria Sectorului 5, Primaria Sectorului 6, Politia Locala Sector 1, Politia Locala Sector 2, Poliția Locală Sector 3, Poliția Locală Sector 4, Politia Locala Sector 5, Poliţia Locală Sector 6, Politia Locala Bucuresti, ASSMB – Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București și câte instituții ale administrației publice locale mai există în București… cu șefii aferenți… dacă puneți fiecare câte o mașină cu șofer la dispoziție și puțin spirit de organizare, aduceți mâine materialele la cabinetele medicilor de familie până se termină ziua de lucru. Și poate în timp chiar devine acesta un obicei, de colaborare între instituțiile din București spre folosul cetățenilor?

Sunt sigură că pacienții mei mâine mă vor după-amiază la cabinet odihnită și binedispusă, nu obosită și enervată pentru că am străbătut Bucureștiul să iau 25 de seringi de 1ml și un EpiPen de la Romexpo. Și mai trebuie să mă duc de câteva ori să iau și restul.

Nu-i mai respectuos așa decât să puneți medicii de familie și familiile lor pe drumuri mâine prin tot Bucureștiul pentru „o parte din” materialele pentru vaccinare asigurate de ISU Bucuresti-Ilfov și Dsp Bucuresti?”, a mai scris Raluca Zoiţanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *