Skip to content
Politică

Medicii și asistenții gălățeni, susținere pentru Raed Arafat: „Într-o ţară civilizată primează…”

Medicii şi asistenţii de la SMURD Galaţi s-au alăturat campaniei de susţinere a doctorului Raed Arafat.

Salvatorii gălăţeni îl susţin pe doctorul Raed Arafat. Aceştia au postat pe reţelele de socializare fotografii cu mesaje de susţinere pentru Raed Arafat. Imaginile au strâns sute de aprecieri şi continuă să fie distribuite atât de salvatori, cât şi de gălăţenii care apreciază întreaga activitate a celui care a fondat Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD), potrivit adevarul.ro.

Salvatorii gălăţeni au luat atitudine şi s-au alăturat campaniei de susţinere a doctorului Raed Arafat, omul care a creat un serviciu remarcabil de urgenţe pentru situaţii medicale. Astfel, pe Facebook, medicii şi asistenţii UPU – SMURD Galaţi au postat fotografii cu mesaje pentru acesta şi speră ca Raed Arafat să nu plece de la cârma Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD). „Tradiţia poporului român este aceea de a da în cap celui care face bine. Iar insistenţele şi înverşunarea lui de a face lucrurile bine sunt înţelese greşit. Ceea ce se întâmplă acum este o manipulare a maselor pe care avem de gând să o combatem. Suntem alături de Raed Arafat şi îl susţinem necondiţionat până în pânzele albe. Să nu uităm, Galaţiul este unul din centrele cu tradiţie, facem SMURD de 8 ani de zile. Suntem practic un punct strategic pe harta ţării şi tot ce a făcut acest om de-a lungul a 25 de ani nu lăsăm să se distrugă. Noi lucrăm în interesul cetăţeanului. Dacă un sistem de urgenţe este pus la pământ într-o ţară, sau intervin serviciile private, interesul comercial va prima şi societatea va avea de suferit din punct de vedere al siguranţei. Să nu uităm că într-o ţară civilizată primează siguranţa şi starea de sănătate a cetăţeanului”, a declarat doctorul Angel Trifan, medic coordonator UPU – SMURD Galaţi.

Pe pagina sa de Facebook, Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, se apără în faţa campaniei de denigrare: „Este uşor să loveşti în munca altora când chiar tu nu te pricepi şi nu ştii despre ce este vorba şi fără măcar să discuţi cu cei care muncesc să vezi ce au de gând şi ce fac ei de fapt (…) Nu ştiu cine este în spatele acestei campanii foarte bine regizate însă ştiind miza, cel puţin în parte, mă face mai hotărât să nu cedez !”, afirmă medicul în urma atacurile din ultima perioadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *