Skip to content
Sport

Medicina reinventată: Vindecarea este o opțiune

S-a lansat și în România, fundația YOUness, o instituție care sprijină multe persoane cu probleme medicale.

Președinta și fondatoarea fundației este Dr. Vanessa Youness, medic specializat în chirugie reconstructivă post-traumatică, cu o vastă experiență în Regatul Unit Al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Unul dintre lucrurile demne de remarcat în tăria ei este un diagnostic pe care l-a primit în timpul specializării sale, care pe mulți i-ar fi dărâmat, dar pe ea a întărit- o: scleorza în plăci.

Un diagnostic cu un pronostic sumbru, la care medicina alopată nu are tratament de vindecare. Însă ea, nu și-a acceptat diagnosticul, a luptat să înțeleagă ce semnal de alarmă este această boală și să o înfrângă din rădăcini.

Cu ajutorul domnului profesor dr. Ștefan Stângaciu, președintele asociației de apifitoterapie și a protocolului său de tratament, aplicat cu disciplină chirugicală, Vanessa Youness a reușit nu doar să oprească evoluția bolii dar să și cristalizeze/vindece leziunile avute odată.

Această vindecare poate fi privită ca o premieră de către medicină alopată care insistă că această boală nu are tratament, însă cazuri că acesta dovedesc că există.

În speranța aprofundării cercetărilor pe acest subiect care va putea ajuta o mulțime de oameni la nivel mondial, tot acest concept alternativ, holistic de vindecare, va fi prezentat pe larg într-o carte focusată pe tratamentul naturist, apifitoterapeutic pe care dr.prof. Ștefan Stângaciu și dr. Vanessa Youness o vor lansa prin intermediul fundației YOUness în cel mai scurt timp și o vor pune la îndemână pacienților cu același diagnostic, dar și cercetătorilor care doresc să studieze mai profund rezultatele de necontestat ale terapiilor alternative.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *