Skip to content
Sănătate

Medicul Adina Alberts: Ne lovim de un nou set de restricții MAI DURE în relaxare, decât în STAREA DE URGENȚĂ

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, medicul chirurg Adina Alberts susține că este împotriva obligativității purtării măștii chirurgicale. „Ne lovim de un nou set de restricții MAI DURE în relaxare, decât în STAREA DE URGENȚĂ”, atrage atenția medicul.

„Nu vi se pare STRANIU că măsura obligativității măștii în spațiul public a fost luată abia acum?
Atenție, ceea ce urmează nu este o pledoarie împotriva purtării măștilor în această perioadă. Din contra, părerea mea este clară, că este bine să le purtăm.
Sunt, însă, împotriva introducerii obligativității!
Dumneavoastră nu vă întrebați cum de am depășit perioada critică denumită “Stare de urgență” fără a fi obligați să purtăm măști. Deși ar fi fost „mai normal” să se insiste ATUNCI pe o asemenea măsură, s-a marșat pe cea a declarației pe propria răspundere, a cărei lipsă a fost amendată cel mai drastic din întreaga Europă.
Acum trebuie să ne fie măsurată temperatura, trebuie să păstrăm distanță față de ceilalți participanți la viața socială, fie că e vorba de transportul în comun, fie că e vorba de supermarketuri.
Ne lovim de un nou set de restricții MAI DURE în relaxare, decât în STAREA DE URGENȚĂ.
Să nu mai vorbim de astmatici, persoane cu BPOC, cardiaci, copii care își smulg măștile de pe față în joacă…. Probabil că se dorește aplicarea unui nou șir de amenzi aberante! 😠
Nu e aiurea?!
Stimați guvernanți, lăsați oamenii în pace să aleagă ei, unde, cum și când să poarte masca.
Ați uitat că acum 2 luni, spuneați că nu trebuie să purtăm măști, iar motivațiile “de specialitate” curgeau public, care mai de care mai “competente”! În frunte cu OMS… care, între timp, a devenit cea mai ridicolă instituție de pe planetă.
Offf, Doamneee!”, scrie medicul Adina Alberts.

România a intrat în stare de alertă pentru 30 de zile începând de la miezul nopții de joi spre vineri. În acestă perioadă, se ridică restricțiile de circulație în interiorul localității, dar în grupuri care să nu depășească 3 persoane, în timp ce pentru a ieși din localitate trebuie completată declarație pe propria răspundere, fiind permisă plecarea doar pentru anumite situații. Românii au obligația să poarte mască de protecție. Aceste măsuri au fost luate joi noapte de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

DETALII AICI: România intră în stare de alertă: au fost anunțate deciziile care schimbă viața românilor după 15 mai. Terasele rămân închise. Mai multe zboruri sunt suspendate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *