Skip to content
Sănătate

Medicul Adina Alberts, noi detalii despre starea de sănătate a lui Viorel Cataramă: Este exact ceea ce va face astăzi

Într-o postare pe Facebook, medicul chirurg Adina Alberts susține că omul de afaceri Viorel Cataramă nu prezintă niciun simptom de COVID-19, la o săptămână după ce afaceristul s-a autoexpus riscului de infectare cu noul coronavirus.

„STAREA DE SĂNĂTATE A SOȚULUI MEU
Pentru că sunteți atât de mulți prieteni care mă întrebați care este starea de sănătate a lui Viorel Cataramă, iată situația.
Astăzi se împlinește exact o săptămână de când soțul meu s-a autoexpus riscului COVID-19.
Până în acest moment el nu a dezvoltat simptome caracteristice infectării cu noul coronavirus. Iar de boală SARS-Cov-2 nici nu poate fi vorba. Cu excepția unui episod de dispnee ușoară și a un catar nazal de slabă intensitate, alte simptome nu a dezvoltat. Temperatura corporală nu s-a ridicat peste 37 grade C, iar saturația oxigenului în sângele arterial periferic (SpO2) nu a scăzut sub 97% .
Este momentul să facă o testare. Este exact ceea ce va face astăzi cu ajutorul unei unități medicale mobile ce se va deplasa la domiciliu pentru recoltare.
Până acum NU s-a mai testat”, scrie medicul.

Amintim că Viorel Cataramă a mers recent în Ialomiţa, la Bărbuleşti, pentru a se infecta voluntar cu COVID-19. Cataramă este deja izolat în casă şi nu vrea să aibă contact cu nicio persoană, pentru a vedea cum evoluează această situaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *