Skip to content
Coronavirus

Medicul Adina Alberts: Victorie! Măștile nu mai sunt obligatorii

facebook

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, medicul chirurg Adina Alberts salută decizia Guvernului de nu institui obligativitatea purtării măștii de către persoanele cu afecțiuni respiratorii.

„VICTORIE!
Persoanele cu afecțiuni cronice respiratorii, MASCA JOS!
Oficialitățile au realizat că panta pe care alunecaseră, a excesului de zel și a încăpățânării, ar fi avut repercusiuni grave pentru unii dintre noi. Fiecare avem caracteristici individuale și, deci, nu putem să ne supunem cu toții, unor măsuri drastice – fie ele chiar și pentru binele general.
MĂȘTILE NU MAI SUNT OBLIGATORII pentru persoanele cu afecțiuni respiratorii cronice precum BPOC, astm, emfizem pulmonar, nici pentru elevii care susțin exemene orale. Copiii sub 5 ani nu trebuie să le poarte delic, la fel și muncitorii care prestează munci grele!
Mă bucur că am putut fii de ajutor, din nou. Vă mulțumesc pentru că m-ați susținut în aceste demersuri și că ați fost vocali.
***
Doresc să vă mai spun și faptul că acțiunea mea de a ajunge la dumneavoastră cu măști și mănuși, este în plină desfășurare!
Asociației Dr Adina Alberts continuă distribuirea celor 10.000 de pachete care conțin măști și mănuși. Am fost astăzi în străzile Buzești, Nicolae Bălcescu, Aman, Măguricea, Neagoe Vodă și Luterană!
Ne vedem în curând!
#SanatateaTAPrioritateaMEA”, scrie medicul.

1 comentariu la “Medicul Adina Alberts: Victorie! Măștile nu mai sunt obligatorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *